september 2, 2012
Caesar salade
Dit recept is voor een klassieke Caesar salade, perfect voor het opgebruiken van die lekkere knoflook croutons.
Heb je nog een restje kip, dan kan je dat hier gemakkelijk aan toevoegen.
Caesar salade
Ingrediënten
- 1 krop romeinse sla
- 40 gram Parmezaan in grote schilfers
- 1 tas croutons
- 4 EL mayonaise
- 1 EL worcestersaus
- 1 blikje ansjovis
- 1 limoen
- 1 teentje knoflook
- peper
- 1 ei(eren) hargekookt
Instructies
- Voor de saus mix je de mayonaise, ansjovis, limoensap, worcestersaus, knoflook, het hardgekookte ei en de peper samen met een beetje olijfolie tot een gladde saus.
- Snijd de sla in hapklare stukjes, was en droog ze.
- Meng de salade met de dressing en dien op.
- Voeg de Parmezaanse kaas en de croutons toe en dien op.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
No Comments